Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

dinsdag 4 juli 2017

Op maandag 29 mei hebben wij als Kampert-Nauta deelgenomen aan Firevall. Firevall is een relatieavond van GBV-Weco, één van onze vuurwerkklanten. Op deze avond konden de relaties van GBV-Weco netwerken, kennismaken met leveranciers en genieten van een uitgebreide vuurwerkshow. 

Met een prominente plek op het beursplein hebben wij de relaties van GBV-Weco kennis laten maken met ons prachtige bedrijf. Een erg leuke en vooral gezellige avond!

Om een indruk te geven van Firevall heeft GBV-Weco een aftermovie gemaakt, deze is te bekijken via de volgende link: https://youtu.be/uiUwnmEGPDE.

vrijdag 26 mei 2017

De kleindochter van een van onze medewerkers heeft haar spreekbeurt gehouden over drukwerk. Het hoogtepunt van deze spreekbeurt? Een bezoekje aan Kampert-Nauta! Waarbij alle informatie over drukwerk echt tot leven is gekomen. Bedankt voor jullie interesse en enthousiasme, wij hebben een leuke ochtend gehad!

vrijdag 14 april 2017

Gisteren was het Girlsday! Een nationale dag om meiden enthousiast te krijgen voor beroepen in de techniek. Bij Kampert-Nauta hebben we een groep meiden ontvangen. Zij hebben samen met onze DTP'ers allemaal hun eigen ansichtkaart ontworpen. Deze kaarten hebben ze zelf gedrukt, ingepakt en verstuurd. Vandaag zijn alle setjes kaarten onderweg met de post en zullen de meiden de kaarten thuis ontvangen. Wij vonden het een geslaagde dag en hopen de meiden enthousiast gemaakt te hebben voor de techniek!