Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

donderdag 10 augustus 2017

Op donderdag 7 september staat de Fabrique in Utrecht in het teken van het Retail and Brands festival. Een festival waarop denkers, doeners, visionairs, strategen, creatieven en innovators uit de retailwereld zich laten inspireren door de nieuwste trends. Er zijn inspirerende sprekers, hands-on workshops en er is zelfs een dagcamping. Grote merken zoals Zalando, de Bijenkorf en V&D zullen hier aanwezig zijn en voor inspirerende kennissessies zorgen.

Op een festival voor de retailbranche, kunnen Koninklijke Drukkerij Em. de Jong en Kampert-Nauta natuurlijk niet ontbreken. We zullen op dit festival de krachten bundelen als een van de grootste toeleveranciers op het gebied van retaildrukwerk. Naast het aanbieden van retaildrukwerk, faciliteren we ook slimme ict-oplossingen speciaal ontworpen voor de retail.

Nog minder dan een maand tot het Retail & Brands festival. Kom jij ook naar dit inspirerende evenement? Breng dan een bezoekje aan onze stand en wij laten zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil je meer weten over dit festival? http://retailandbrandsfestival.nl/

dinsdag 4 juli 2017

Op maandag 29 mei hebben wij als Kampert-Nauta deelgenomen aan Firevall. Firevall is een relatieavond van GBV-Weco, één van onze vuurwerkklanten. Op deze avond konden de relaties van GBV-Weco netwerken, kennismaken met leveranciers en genieten van een uitgebreide vuurwerkshow. 

Met een prominente plek op het beursplein hebben wij de relaties van GBV-Weco kennis laten maken met ons prachtige bedrijf. Een erg leuke en vooral gezellige avond!

Om een indruk te geven van Firevall heeft GBV-Weco een aftermovie gemaakt, deze is te bekijken via de volgende link: https://youtu.be/uiUwnmEGPDE.

vrijdag 26 mei 2017

De kleindochter van een van onze medewerkers heeft haar spreekbeurt gehouden over drukwerk. Het hoogtepunt van deze spreekbeurt? Een bezoekje aan Kampert-Nauta! Waarbij alle informatie over drukwerk echt tot leven is gekomen. Bedankt voor jullie interesse en enthousiasme, wij hebben een leuke ochtend gehad!