Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

vrijdag 14 april 2017

Gisteren was het Girlsday! Een nationale dag om meiden enthousiast te krijgen voor beroepen in de techniek. Bij Kampert-Nauta hebben we een groep meiden ontvangen. Zij hebben samen met onze DTP'ers allemaal hun eigen ansichtkaart ontworpen. Deze kaarten hebben ze zelf gedrukt, ingepakt en verstuurd. Vandaag zijn alle setjes kaarten onderweg met de post en zullen de meiden de kaarten thuis ontvangen. Wij vonden het een geslaagde dag en hopen de meiden enthousiast gemaakt te hebben voor de techniek!

vrijdag 31 maart 2017

Volgende week donderdag 6 en vrijdag 7 april is het tijd voor de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Hoevelaken.

Deze beurs is dé ontmoetingsplaats van Nederland op het gebied van franchise en ondernemen.

Op deze beurs zijn diverse franchiseformules aanwezig, daarnaast is er een overname plein, zijn er diverse gastsprekers en seminars.

Het beloven twee interessante dagen te worden.

Wij van Kampert-Nauta zijn naast sponsor ook standhouder op deze beurs, bovendien zal onze salesmanager Martijn Verweel een interessante seminar geven waarin hij dé tips voor lokale marketing prijsgeeft.

 

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar kaarten voor deze beurs? Stuur dan een mail naar: marketing@kampertnauta.nl en wie weet zien we je daar!

 

6-7 april 2017 | stand 64

 

vrijdag 24 maart 2017

Vandaag nemen wij als Kampert-Nauta deel aan de open dag en officiële opening van de Talenten Campus in Oss. Hier ontmoeten wij de talenten van Oss en omgeving. Kom gerust een kijkje een nemen op dit leuke evenement en bij onze stand.