Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

woensdag 9 november 2016

Vorige maand vond de eerste editie van het Kampert-Nauta Open! plaats. Op deze mooie herfstavond (zelfs de zon scheen) gingen 18 collega’s verdeeld over 9 koppels de strijd met elkaar aan met als inzet ‘de eerste Kampert-Nauta Open! kampioen’ in de historie van Kampert-Nauta.

 

De teams waren verdeeld over twee poules. Tijdens de poulewedstrijden werd duidelijk dat niemand elkaar iets cadeau wilde doen. Waar doorgaans iedereen in harmonie met elkaar samenwerkt, werd deze avond fanatiek gestreden voor de eerste twee plekken in de poule. Deze plekken gaven namelijk recht op een plaats in de kruisfinales.

 

Het vele publiek dat gedurende de avond duidelijk aanwezig was zorgde bij de deelnemende collega’s voor een extra boost. Mede door de luidruchtige aanmoedigingen is menig deelnemer boven zichzelf uitgestegen.

 

In de kruisfinales namen Gert-Jan en Mariëlle het op tegen Martijn en Yvonne. Charles en Ben speelden tegen Stevy en Thomas. Martijn en Yvonne kwamen net tekort en Stevy en Thomas konden Charles en Ben lang bijblijven, maar uiteindelijk gingen die laatste er met de finaleplek vandoor. De finale bleek een bloedstollend spektakelstuk dat gewonnen werd door Charles en Ben. Zij mochten zich kronen tot kampioenen van het Kampert-Nauta Open!. Van harte gefeliciteerd!

vrijdag 7 oktober 2016

Kampert-Nauta heeft meerdere plaatsen vrij! 
Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe krachten en daarom roepen wij volgende week uit tot: De Vacatureweek! Vanaf maandag posten wij elke werkdag een vacature.
Houdt onze website en social media kanalen in de gaten!

dinsdag 4 oktober 2016

Alle medewerkers van Kampert-Nauta hebben het personeelsblad InSide weer ontvangen. Bij deze editie zat de nieuwe Kampert-Nauta pen, zo hadden alle medewerkers de primeur van deze nieuwe pen!