Op de hoogte van onze ontwikkelingen, communicatie komt tot leven

Op de hoogte van Kampert-Nauta

dinsdag 21 maart 2017

Donderdag 16 en vrijdag 17 maart hebben we bij Kampert-Nauta twee groepen leerlingen op bezoek gehad. Ditmaal groep 7 van basisschool de Korenaer en groep 8 van basisschool de Mettegeupel.

Samen met de leerlingen hebben we gekeken hoe wenskaartjes opgemaakt worden door onze studio. Vervolgens zijn we de kaartjes gaan drukken. Hierbij hebben we een uitgebreide en enthousiaste uitleg gekregen van onze digitale drukkers. Na het UV-coaten, rillen en snijden van de kaartjes moesten de kaartjes natuurlijk nog netjes ingepakt worden. De kinderen hebben allemaal hun eigen setje kaartjes netjes ingepakt zodat ze deze mee naar huis konden nemen om de kaartjes later ook echt te gaan versturen.

Het waren twee leuke en leerzame ochtenden!

donderdag 16 maart 2017

Op donderdag 6 en vrijdag 7 april staat Kampert-Nauta op de Franchise beurs; Onderneem ‘t in EXPO Hoevelaken. Onderneem ‘t! is de plek voor franchisend Nederland. Op de beurs kunnen bezoekers in contact komen met franchiseformules en specialisten op het gebied van franchise.

Veel van onze klanten bevinden zich in de retailbranche en hebben meerdere vestigingen óf maken gebruik van een franchiseformule. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we deelnemer en sponsor zijn van deze beurs.

Met onze retailapplicaties, web-to-print-systemen en whitelabel oplossingen zijn we in staat om de interne marketing, communicatie en logistieke processen te optimaliseren bij onze klanten. Ieder vraagstuk voorzien wij met onze unieke aanpak van een passende oplossing. Naast het produceren en verzenden van drukwerk, zetten wij eigen ICT-kennis in om deze optimalisatie te bereiken.

Meer informatie kun je hier lezen. 

vrijdag 10 maart 2017

Onze BHV'ers hebben regelmatig een avond waarop zij oefenen op diverse mogelijke ongevallen. Gisteren hebben zij onder andere de reanimatie behandeld, hiervoor zijn ze allemaal geslaagd!

Daarnaast zijn er deze avond weer diverse ongevallen nagebootst. Zo hadden we een slachtoffer onder stroom, ongevallen met chemische stoffen, verbranding en een afgehakt vingertopje. Deze avond is er dus weer geoefend met uiteenlopende mogelijke ongevallen.